Welkom bij XBC Sneek

Ondernemen, dat doen we met passie vanuit de prachtige Friese stad Sneek. We helpen onze klanten met uitdagingen op het gebied van informatie en communicatie met als doel om ook jouw medewerkers slimmer en efficiënter te laten werken. Dat betekent bijvoorbeeld minder hoeven zoeken en het sneller vinden van antwoorden. Het X-chromosoom van Xerox zit in ons DNA, we houden van netwerken, ondernemers met elkaar verbinden maar vooral ook van sportief met elkaar samenwerken. We vertellen het in de video: XBC Sneek is een door Xerox geautoriseerde Concessionaire voor de verkoop van Xerox kopieer- en printapparatuur, Xerox Managed Print Services en document gerelateerde bedrijfsoplossingen. Vanuit ons kantoor in Sneek, bedienen we onze klanten in de regio Friesland. Onze samenwerking met het wereldmerk Xerox stelt ons in staat om onze regionale klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur service en support. Daarnaast hebben we jarenlange kennis en ervaring opgebouwd (> 25 jaar) op het gebied van veilige en efficiënte (digitale) document- en informatievraagstukken. Hoe je tegenwoordig slim, veilig en efficiënt met elkaar samenwerkt en communiceert? Ook die vraag lossen we op. We zijn namelijk ook aanspreekpunt voor al uw AV- en IT vraagstukken: Van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft Office 365 werkplekken.

Het is onze overtuiging om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door voortdurend naar hun behoeften te luisteren, zodat we flexibele oplossingen kunnen blijven bieden. Daarom hebben we ons aangesloten bij diverse netwerken van Friese ondernemers. Met ons samenwerken betekent dat u profiteert van zowel de support van een persoonlijke en toegewijd lokaal accountmanagement team, als de eersteklas support van Xerox als Service Provider.

Dat doen we overigens tegen zeer concurrerende prijzen, want we kennen geen dure overheadkosten. Zodat we geen concessies hoeven te doen aan de kwaliteit van het serviceniveau die onze klanten verdienen. Met welke uitdaging op het gebied van communicatie, informatie, digitalisatie en samenwerken kunnen we u helpen? John Harteveld – Eigenaar XBC Sneek

Ik sta u graag te woord om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

John Harteveld
John Harteveld - Directeur Eigenaar

Onze Filosofie​

We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Kwaliteit betekent de markt leiden met innovatieve producten, diensten en oplossingen die zeer gewaardeerd worden door onze klanten en resulteren in superieure bedrijfsprestaties.

Onze Missie​

We helpen mensen betere manieren te vinden om geweldig werk te leveren, door voortdurend voorop te lopen op het gebied van documenttechnologieën, producten en diensten die de werkprocessen en bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren.

Waarom XBC Sneek

Persoonlijk en toegewijd lokaal accountmanagement team om u bij te staan en te adviseren

Frequent overleg over uw status van uw contract en inzicht in uw servicebehoeften

Zeer competitieve tarieven waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijsstelling

Een portefeuille van eersteklas Xerox oplossingen ontworpen om uw organisatie te ontzorgen

Toegang tot de alom geprezen betrouwbare serviceorganisatie van Xerox Nederland

Expert advies en hulp beschikbaar 24/7/365 om u bij te staan uw processen te laten continueren

Maak vandaag nog een afspraak!

Als u vragen heeft over de technologie en oplossingen van Xerox, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we staan u graag te woord.